Έλληνας στρατιωτικός τα βρόντηξε, πήγε στο Κονγκό: Μιλάει και αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχίας του - ΒΙΝΤΕΟ
Ο στρατιωτικός που έγινε Σεφ στο Κονγκό, μιλάει για την απόφασή του να εγκαταλείψει τα πάντα και να αναζητήσει τη μέλλον του στην Αφρική.
"Βλέποντας την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας και τις οικονομικές αποδοχές που είχα, δεν το σκέφτηκα καν", λέει.
"Έτυχε μια πρόταση μέσω συναδέλφου που ζητούσαν να προσλάβουν Έλληνα Σεφ σε μεγάλο αμιγώς Ελληνικό ala cart εστιατόριο στην Αφρική.
Ο Γιάννης Μπαλωμένος που δέχτηκε πρόταση και τώρα είναι Σεφ σε ένα από τα μεγαλύτερα εστιατόρια της Αφρικής. Είχε μιλήσει πριν λίγο καιρό στην δημοσιογράφο Βάλια Αμπατζή και είχε πει:
Αφού είδα ότι η πρόταση ήταν συμφέρουσα από οικονομικής απόψεως και η δουλειά 12αμηνη δεν το σκέφτηκα πολύ,και ενώ είχα πολύ καλές προτάσεις από διάφορα εστιατόρια και ξενοδοχεία στην Ελλάδα γιατί ήταν κοντά στις αρχές της καλοκαιρινής σεζόν αποφάσισα να έρθω Αφρική στο Κογκό.
Η συμφωνία έγινε το Μάρτιο κατά τη διάρκεια της έκθεσης food expo δηλαδή τον Μάρτιο. Στο Κογκό πήγα στις 6 Μαΐου το 2016".
Δείτε τον διαρκώς χαμογελαστό πρώην στρατιωτικό σεφ να μιλάει στον Σκάι.
Ο στρατιωτικός που έγινε Σεφ στο Κονγκό, μιλάει για την απόφασή του να εγκαταλείψει τα πάντα και να αναζητήσει τη μέλλον του στην Αφρική.
"Βλέποντας την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας και τις οικονομικές αποδοχές που είχα, δεν το σκέφτηκα καν", λέει.
"Έτυχε μια πρόταση μέσω συναδέλφου που ζητούσαν να προσλάβουν Έλληνα Σεφ σε μεγάλο αμιγώς Ελληνικό ala cart εστιατόριο στην Αφρική.
Ο Γιάννης Μπαλωμένος που δέχτηκε πρόταση και τώρα είναι Σεφ σε ένα από τα μεγαλύτερα εστιατόρια της Αφρικής. Είχε μιλήσει πριν λίγο καιρό στην δημοσιογράφο Βάλια Αμπατζή και είχε πει:
Μάγειρας στο Στρατό έφυγε λόγω κρίσης κι έγινε διάσημος σεφ στο Κονγκό!
Αφού είδα ότι η πρόταση ήταν συμφέρουσα από οικονομικής απόψεως και η δουλειά 12αμηνη δεν το σκέφτηκα πολύ,και ενώ είχα πολύ καλές προτάσεις από διάφορα εστιατόρια και ξενοδοχεία στην Ελλάδα γιατί ήταν κοντά στις αρχές της καλοκαιρινής σεζόν αποφάσισα να έρθω Αφρική στο Κογκό.
Η συμφωνία έγινε το Μάρτιο κατά τη διάρκεια της έκθεσης food expo δηλαδή τον Μάρτιο. Στο Κογκό πήγα στις 6 Μαΐου το 2016".
No comments
Post a Comment